Volkswagen ID.3 nu te reserveren

Per vandaag kunnen vroegboekers een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID....
Per vandaag kunnen vroegboekers een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer*. De limited edition heeft een vanafprijs onder de € 40.000**. Het basismodel van de ID.3-reeks heeft een.
The ID.3 brings you a connection with your vehicle like never before. It recognises you when you approach the vehicle with the key with the optional ‘Keyless Advanced’ locking and starting system. The stylish optional Matrix LED headlights light up briefly as if they were winking at you, making the ID.3 seem almost human.Tot 426 kilometer ** rijbereik. De ID.3 heeft verschillende accu varianten met een actieradius van maximaal 426 km**. Zo heb je vrijwel altijd genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Je lege accu is binnen 35 minuten alweer voor 80 procent opgeladen (bij een snellader en de 58kWh accu ).De elektrische Volkswagen ID.3 is vanaf vandaag te reserveren. Het merk vraagt een aanbetaling van 1.000 euro voor een productieplaats. Halverwege volgend jaar worden de eerste auto’s geleverd. Op de autoshow van Frankfurt in september onthult Volkswagen de ID.3, de eerste auto in de nieuwe ID.-lijn van Volkswagen.Vanaf vandaag is het mogelijk de eerste echte volledig elektrische auto van Volkswagen te reserveren. Dit is de “start” van de nieuwe elektrische ID. lijn van Volkswagen. De auto wordt in september op de IAA in Frankfurt pas echt onthuld. Voorlopig staat hij dus nog niet in de showrooms, een proefrit laat dus nog even op zich wachten.De Volkswagen ID.3 is het eerste model in de elektrische ID-familie en vanaf nu te reserveren. De beloftes waarmee Volkswagen zoveel verwachtingen mee schepte lijken te worden ingelost! De ID.3 krijgt namelijk een ruime actieradius, betaalbare vanafprijs en een riante uitrusting.8 mei 2019 - Per direct kunnen vroegboekers een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een actieradius van 420 kilometer (WLTP). De limited edition heeft een vanafprijs onder de 40.000 euro.Voor het eerst in zijn geschiedenis laat Volkswagen je een model reserveren. De primeur is voorbehouden voor het eerste model van de elektrische ID-familie, die ID3 zal heten.De ID.3 wordt in september dit jaar op de IAA in Frankfurt onthuld. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats. De ID.3 1ST De Volkswagen ID.3 1ST is een special edition die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. Hij krijgt onder meer specifieke 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en .
H et is een pagina die recht uit het draaiboek van Tesla komt: laat de wereld een model zien in z’n niet definitieve vorm, lange tijd voor de marktintroductie en open de orderboeken in ruil voor een reservatiekost.. Volkswagen doet het met de eerste telg van z’n geheel elektrische ID-gamma. Die is ID.3 gedoopt. Als je nu 1000 euro betaalt, kan je in de tweede helft van 2020 met de .

8 May 2019, 10:30 | Views: 158

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments