Google Nest Hub videoreview: dit kun je met het slimme scherm

In deze Google Nest Hub videoreview bespreken we de nieuwste variant, mét scherm. En hij komt ook naar Nederland! ... Google Nest Hub is handig hulpje...
In deze Google Nest Hub videoreview bespreken we de nieuwste variant, mét scherm. En hij komt ook naar Nederland! .
Google Nest Hub is handig hulpje voor in huis mét scherm. Thomas Haenen . 8 mei 2019, 15:01 .
In aanloop naar de Nederlandse release kun je binnenkort een volledige Google Nest Hub review verwachten. Met onze video ontdek je .
Bram testte de Google Home Hub: een slimme speaker met ingebouwd schermpje 🙏Geef een 👍 en zet de 🛎 aan REAGEER: Welke smart home-gadgets wil je dat wij ga.
De Nest Hub is een handig hulpje voor in je woonkamer, keuken, of slaapkamer. Het is een scherm en speaker met ingebouwde Google Assistent. Daardoor kun je op elk moment roepen om vragen te stellen, apparaten in huis aan te sturen of om muziek aan te zetten. .
Videoreview: Google Nest Hub is handig hulpje voor in huis mét scherm . 8 mei 2019 .
De Nest Hub is het nieuwe slimme scherm van Google voor in je keuken, woonkamer of slaapkamer. Met de ingebouwde Google Assistent heb je geen smartphone meer.
Het product voelt aan als een tablet, maar is dat duidelijk niet. Zo kun je zelf geen applicaties installeren. Ook is Google Nest Hub niet draagbaar, je zit dus vast ook een snoer van ongeveer 2 meter. Jammer is ook dat Netflix nog niet werkt. Dat zou wel echt een verbetering van het product zijn.Sleep Sensing is zonder twijfel de fijnste slaapmeter die ik in tijden heb gezien. De Google Nest Hub is, net als recente Pixel-smartphones, voorzien van speciale sensoren. Hierdoor detecteert de hub je bewegingen, waardoor het meten van je slaap geen extra apparaten vereist. Je hoeft niets om je pols te dragen of op een speciaal matje te .
Slimme assistent met scherm. De Google Nest Hub is net als de Google Nest (Mini), een handige stemgestuurde assistent voor in huis. Het apparaat luistert naar gesproken opdrachten die u geeft na het roepen van ‘Hey Google’. De Google Nest Hub bestaat niet alleen uit een speaker met microfoon, maar heeft ook nog een klein beeldscherm.Je kunt bellen met en gebeld worden door andere Duo-gebruikers over de hele wereld. Video- en audiogesprekken. Je kunt gesprekken voeren tussen je speakers, schermen en mobiele apparaten. Geen kosten voor alle gesprekken. Je kunt geen noodoproepen plaatsen via Duo. Met de Google Nest Hub Max kun je ook videoberichten sturen en ontvangen.Door een Google Nest binnencamera in de babykamer te hangen kun je zowel audio beluisteren en de beeld van de camera bekijken op de hub. Aan de Google Assistant kun je vragen of de Babykamer getoond kan worden. Het voordeel van de camera’s van Nest is dat deze van vrij goede kwaliteit zijn en de standaard babyfoons zijn vaak van minder kwaliteit.Er zijn veel opties. Daarom helpen wij je graag een handje bij het kiezen van een slimme hub met scherm. Bekijk onze keus: Beste keus (en goedkoop): Google Nest Hub, Bekijk. Alternatief voor Google: Lenovo Smart Display, Bekijk. Allerbeste geluid- en beeldkwaliteit: Google Nest Hub Max, Bekijk.

8 May 2019, 10:30 | Views: 122

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments