Tip: gebruik je smartphone hands-free met Android Auto en Google Assistent

Tip: gebruik je smartphone hands-free met Android Auto en Google Assistent. Met Android Auto en de Google Assistent is het net wat veiliger om onderwe...
Tip: gebruik je smartphone hands-free met Android Auto en Google Assistent. Met Android Auto en de Google Assistent is het net wat veiliger om onderweg je smartphone te gebruiken. Met deze commando’s kun jij je smartphone hands-free gebruiken.Je smartphone handsfree gebruiken via je dashboard. Android Auto en Apple CarPlay zijn twee smartphone projectie-standaarden die ervoor zorgen dat je smartphone ook werkt via je dashboard. De systemen geven je een soort aangepaste versie van je smartphone display, dat makkelijker is gemaakt om te gebruiken tijdens het rijden.Verbind je telefoon en ga op weg. Verbind je telefoon met je auto en bekijk al je Android-apps op het dashboardscherm. Bekijk je autoroute door even te tikken of stuur een bericht door te praten. Je kunt zelfs je moeder bellen, helemaal handsfree. Met Android Auto kun jij je beter op het verkeer richten.Belangrijk: De eerste keer dat je je telefoon met de auto verbindt, moet je de telefoon en auto koppelen via bluetooth.Houd voor de beste resultaten bluetooth, wifi en Locatieservices ingeschakeld tijdens het instellen. Zorg ervoor dat je auto in de parkeerstand (P) staat en neem de tijd om Android Auto in te stellen voordat je gaat rijden.Enable Touchless Control. The first thing you must do is set up Touchless Control. To do this open up the Settings app and then tap Touchless Control. Make sure Touchless Control is enabled and .
Perfect om handenvrij te bellen met bijvoorbeeld je Samsung telefoon. 2. Via Android Auto. Met Android Auto bedien je jouw Android-smartphone via het infotainmentsysteem van je auto. De belangrijkste iconen die je normaal op je telefoon ziet, zoals bellen, Maps en muziek, zie je nu op het scherm in je auto. De verbinding kun je draadloos maken .
Android Auto-app voor smartphones stopt nu: dit is er aan de hand. Tim Ligterink. 22 juni 2022, 11:11. 3 min leestijd. Het gebruiken van Android Auto op je smartphone komt nu echt ten einde. Vanaf deze week verwijdert Google de functie namelijk voor alle Android-telefoons. Android Auto werkt dan alleen nog op autoschermen of via Google Assistent.Wil je beginnen met navigeren of een vriend opbellen, dan vraag je dat gewoon aan de Google Assistent, lekker hands-free. En toch zijn er veel belangrijke verschillen tussen beide systemen. Google lanceerde Android Automotive in 2017 en meteen werd duidelijk dat de filosofie heel anders is vergeleken met Android Auto.Android Auto is dé manier om jouw mobiele apps te gebruiken in je auto. Als je een geschikte auto hebt, kun je bijvoorbeeld navigeren met Google Maps, muziek streamen met Spotify of spraakcommando’s gebruiken om te appen met vrienden. Dit alles zonder je telefoon in je handen te hebben. Net als op je smartphone heb je voor het navigeren met .
Met deze 7 tips wordt Google Assistent een perfect hulpmiddel. 1. Zorg dat Google Assistent je stem kan herkennen. Wanneer je voor het eerst Google Assistent instelt op je smartphone, wordt je gevraagd of je altijd spraakherkenning aan wil hebben staan. Dit betekent dat Google je stem op elk moment kan herkennen en Google assistant kan .

7 May 2019, 10:30 | Views: 163

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments