Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen op Huawei, LG, Oppo en meer

Overzicht: de beste Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen...

title="Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen op Huawei, LG, Oppo en meer" />

Redactie

Vandaag

10:33 uur
2 min

Deals

Bij Belsimpel haal je een nieuwe smartphone deze week met veel extra voor. We hebben de beste aanbiedingen van de Bizarre Belsimpel Dagen voor je verzameld.

Overzicht: de beste Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen

Tot en met woensdag vinden de Bizarre Belsimpel Dagen plaats. Heb je net je vakantiegeld binnen, of is het tijd om jezelf te trakteren op een nieuw toestel? Dan kun je bij Belsimpel terecht voor extra korting op enkele populaire Android-smartphones. Huawei, Nokia, Motorola, Samsung, Oppo en meer hebben allemaal hun aanbod afgeprijsd. Alle aanbiedingen zijn zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

→ Check alle Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen

Binnen het aanbod vind je enkele opvallende deals, zoals flinke korting op de LG G8s ThinQ. Hoewel de smartphone officieel pas later deze maand in Nederland verschijnt, heeft Belsimpel hem direct op voorraad voor een verlaagde prijs. Ook de Pixel 3a XL, een toestel dat officieel niet in Nederland verkocht wordt, is aardig afgeprijsd.

title="Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen op Huawei, LG, Oppo en meer" />

Huawei, Nokia in de aanbieding

Daarnaast zijn veel recente, populaire Android-smartphones een stuk goedkoper dan ze tot nu toe geweest zijn. Zo verkoopt Belsimpel de Huawei P30 Pro voor 689 euro, terwijl de laagste prijs bij andere winkels op dit moment nog ruim 750 euro is. Nu de handelsblokkade op Huawei grotens opgeheven is, ben je ook weer zeker van Android-updates voor dit vlaggenschip. We hebben de beste aanbiedingen voor je verzameld, of check het volledige overzicht zelf bij de webwinkel.

Huawei P30 Pro van 859 euro voor 689 euro Oppo Reno van 499 euro voor 439 euro LG G8s ThinQ van 699 euro voor 599 euro Google Pixel 3a XL van 549 euro voor 499 euro Honor 10 van 269 euro voor 219 euro Honor Play van 249 euro voor 199 euro Nokia 5.1 van 149 euro voor 129 euro Alcatel 3 van 149 euro voor 129 euro

Wacht niet te lang, want de Bizarre Belsimpel Dagen lopen maar tot en met woensdag 3 juli. Bovendien is de voorraad beperkt. Is een smartphone uitverkocht, dan zul je hem niet meer tegen het actietarief kunnen krijgen.

20 March 2023, 12:50 | Views: 714

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments