Officieel: Dit is de Asus Zenfone 6 met bijzondere flipcamera

Asus Zenfone 6 officieel gepresenteerd. De telefoon is zojuist onthuld tijdens een persconferentie in Valencia. Het meest opvallende kenmerk van de As...
Asus Zenfone 6 officieel gepresenteerd. De telefoon is zojuist onthuld tijdens een persconferentie in Valencia. Het meest opvallende kenmerk van de Asus Zenfone 6 is zonder meer de ‘flipcamera’. De hoofdcamera (48 megapixel) en groothoeklens (13 megapixel) zijn in de achterkant verwerkt, maar zodra je een selfie maakt, draaien ze uit de behuizing naar boven.Alles wat je moet weten over de Asus Zenfone 6. De Asus Zenfone 6 is een krachtige Android-smartphone met compleet voorkantvullend scherm en een opvallende flipcamera. Het toestel is uitgerust met dezelfde rappe Snapdragon 855-chip als bijvoorbeeld de OnePlus 7, maar kost een stuk minder dan de concurrentie. Ook beschikt het toestel over een .
The Flip Camera on ZenFone 6 is not only the solution to an all-screen display, but it also solves the problem of poor front-camera quality. It even exceeds our expectations, making the Flip Camera module a work of art — what it flips is not only the camera, but the entire photographic experience.ASUS heeft de ZenFone 6 uitgerust met de laatste nieuwe high end-processor van Qualcomm, de Snapdragon 855. Deze processor beschikt over 8 rekenkernen en heeft een maximale kloksnelheid van 2,8 GHz. Dit wordt gecombineerd met ofwel 6 GB RAM of 8 GB werkgeheugen en je hebt een keuze uit 64, 128 of 256 GB opslaggeheugen.Asus ZenFone 6 duurzaamheidstest. In een nieuwe video van JerryRigEverything heeft de videomaker de Asus ZenFone 6 op de pijnbank gelegd. Dit toestel werd medio mei aangekondigd door de fabrikant. Het meest bijzondere aan deze telefoon is de flip-camera. Deze zit weliswaar aan de achterkant, maar dankzij het flip-mechanisme kan deze direct naar .
ASUS ZenFone 6 duurzaamheidstest. Momenteel is de ASUS ZenFone 6 officieel nog niet in Nederland te koop in Nederland als gevolg van een gerechtelijke kwestie met Philips, alleen via andere kanalen, maar dat verhindert de bekende Youtuber JerryRigERverything natuurlijk niet om de telefoon te bestellen en hem te bestoken met messen en vuur.De camera is zowel de selfiecamera als de hoofdcamera .
De ZenFone 6 krijgt inderdaad een Flip Camera, maar uiteraard is er meer te vertellen over de nieuwe smartphone. Maak kennis met de ASUS ZenFone 6. Ten eerste is de ZenFone 6 een 6,4 inch smartphone die gebruik maakt van NanoEdge-display. Doordat de smartphone gebruik maakt van een Flip Camera is er geen notch op het scherm te vinden en heeft .
Asus heeft donderdag de ZenFone 6 aangekondigd. De smartphone heeft een opvallende cameramodule die omhoog te klappen is. .
Dit omdat ik zeer slechte ervaring heb met OLED. Zo was het scherm van .
Het belangrijkste onderdeel van de ZenFone 6 is zonder twijfel de camera. Het is een zogenaamde flipcamera, die 180 graden kan draaien. Op die manier is het een front- en backcamera in één. Maar dat is slechts één onderdeel van de ZenFone 6. Na een paar weken met de smartphone aan de slag te zijn gegaan, zijn dit onze ervaringen. De cameraAsus Zenfone 7 officieel: dit moet je weten. Net als de Zenfone 6 beschikt de Zenfone 7 over een heuse flipcamera. Deze camera werkt voor het maken van foto’s zoals iedere andere smartphone, maar schuift uit de behuizing naar boven en draait naar voren als je een selfie wil maken.

16 May 2019, 10:30 | Views: 184

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments