EU maakt einde aan lampwisseldrama’s - Autonieuws

EU maakt einde aan lampwisseldrama’s; ... De nieuwe EU-wet stelt strenge eisen aan de verlichting van alle nieuwe automodellen die vanaf augustus 2006...
EU maakt einde aan lampwisseldrama’s; .
De nieuwe EU-wet stelt strenge eisen aan de verlichting van alle nieuwe automodellen die vanaf augustus 2006 worden ontwikkeld. De wet geldt ook voor modellen die voor een nieuwe typegoedkeuring in aanmerking willen komen. De wetstekst luidt: “Verlichting en koplampen dienen zodanig te worden .
Er komt een einde aan de Europese aanbeveling voor een mondkapjesplicht in vliegtuigen. Dat maakten EASA en het ECDC, de Europese variant van het RIVM, woensdag bekend. Update: minister Kuipers van Volksgezondheid heeft inmiddels in een Kamerbrief laten weten dat de mondkapjesplicht in het vliegtuig volgens het RIVM kan vervallen.Oct 23, 2015, 6:03:24 AM. . . . to. Het einde van het economisch sprookje is voorlopig voorbij. Internationale ondernemingen gaan voorlopig niet meer in Nederland. investeren gelet. op het onzekere politieke en financieel-economische klimaat.EU maakt einde aan 'geoblocking' bij internethandel . Jeroen Segenhout. image/svg+xml Deel via WhatsApp image/svg+xml Deel via Twitter image/svg+xml Deel via Facebook image/svg+xml Deel via LinkedIn image/svg+xml Deel via E-mail. Bewaar artikel in Mijn Nieuws. Lees direct het artikel. Gratis proberenEU maakt definitief einde aan geoblocking. Gepubliceerd op 21 november 2017 om 15:54 EU maakt definitief einde aan geoblocking. Gepubliceerd op 21 november 2017 om 15:54. Europese webwinkels mogen consumenten uit andere EU-landen vanaf eind volgend jaar niet meer weigeren. De Europese Commissie, Europese Raad en het Europees Parlement bereikten .
EU maakt einde aan bananenoorlog. Door ANP. 15 dec 2009 om 22:03 Update: 13 jaar geleden. Delen via WhatsApp. WhatsApp Delen via Facebook. Facebook Delen via Twitter. Twitter Delen via LinkedIn.Na jarenlang gesoebat komt er in de Europese Unie een einde aan het bankgeheim voor buitenlanders. Luxemburg lag als laatste EU-lidstaat dwars, maar ging vandaag dan toch op de Europese top in .
EU maakt einde aan roamingkosten. Bellen en internetten in andere EU-landen is waarschijnlijk vanaf eind volgend jaar even duur als in Nederland. Het Europees Parlement heeft ingestemd met .
De EU maakt een einde aan geografische belemmeringen voor e-commerce. Inhoudsopgave. Vrijstelling voor auteursrechtelijk beschermde inhoud; Niet-prijsdiscriminatie; Bij wie is het nooit gebeurd dat bij online aankopen hun aankopen worden geblokkeerd of doorgestuurd naar websites in andere staten van de Europese Unie? Welnu, de Europese .
,,Deze verordening is een mijlpaal en zal een einde maken aan het Wilde Westen van de crypto.” Op dit moment hebben gebruikers van crypto amper recht op bescherming, zeker wanneer de transacties .

1 May 2018, 10:30 | Views: 108

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments