Leagoo S9: spotgoedkope iPhone X kloon met Android - Apparata

Dit Android-toestel is een regelrechte kopie van de peperdure iPhone X. Officieel heeft Leagoo de smartphone nog niet eens gepresenteerd, maar er zijn...
Dit Android-toestel is een regelrechte kopie van de peperdure iPhone X. Officieel heeft Leagoo de smartphone nog niet eens gepresenteerd, maar er zijn al verscheidene foto’s gelekt naar websites .
( verdwijnt na registratie ) Ik heb de afgelopen 2 jaar enorm genoten van mijn vertrouwde 3G en ben dit jaar goed gaan kijken naar de verschillende specs van alle toestellen (voornamelijk Iphone 4 vs Iphone als Android kloon en killer? - iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOSHet toestel is perfect gekloond en heeft zelfs een iOS-thema waardoor het helemaal niet op Android lijkt. De specificaties die bekend zijn: een 4-inch scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels, een 1GHz dual-core processor, 512MB aan intern geheugen, een 5MP-camera aan de achterkant en een 1,3MP-camera aan de voorkant en 8GB aan opslagruimte.Het beste antwoord. Apple is eigenlijk de enige die van android afwijkt, dus als je geen Apple meer wilt zou je daar toch aan moeten wennen. ik zelf heb een OnePlus. dat is niet een bekend merk, maar ook niet duur. het is goedkoop omdat ze geen reclame maken. je betaald niets voor het merk, alleen voor de telefoon. de OnePlus X is te .
Bij Android staan standaard niet alle apps in de hoofdschermen, je kunt zelf bepalen welke apps daar wel staan. De rest staat in de launcher. Wil je de manier van iOS nabootsen, dan kun je het best de app Nova Launcher installeren. Als je de app start, vraagt Nova Launcher of je een reservekopie wilt laden.De iPhone X is uit het assortiment gegaan bij Apple, dus als je hier uiteindelijk je keuze op valt zul je snel moeten zijn om bij je provider en bij telecomwinkels nog exemplaren te vinden.Waar iOS enkel voor Apple is ontwikkeld, wordt het Android besturingssysteem door meerdere merken gebruikt. Apple iOS blinkt met name uit in de eenvoud en het gebruiksgemak. Het besturingssysteem sluit naadloos aan op de producten van Apple. Een nadeel van iOS is dat het alleen voor Apple beschikbaar is en de producten van Apple relatief duur zijn. Daarnaast is er weinig vrijheid in het aanpassen van apps.De marktstrijd tussen Android en iPhone lijkt maar voor eeuwig door te gaan. Mensen die overstappen op iPhone van een Android verlaten Google en nemen Apple in de arm. We kijken naar de drie hoofdredenen dat gebruikers dat doen, aan de hand van een rapport van marktbureau Creative Strategies die een piek in iPhone-verkoop analyseert. 1.Zit er net mee te klooien op m'n werktelefoon, maar het lijkt er niet op dat je schermrotatie kan aan/uitzetten per app. Wel jammer. > Controle center is natuurlijk ook vanuit elke app toegankelijk - echter zijn er wel apps waar je het in zelf kan uitzetten. De meeste apps waar je dit bij wil, is het wel mogelijk vermoed ik zo.Met de iPhone XS en iPhone XR dubbeltik je gewoon op de zijknop en houd je de telefoon voor je gezicht om Face ID te kunnen gebruiken. Als je het niet zo’n goed idee vindt om je telefoon te gebruiken om te betalen voor dingen in de winkel, kun je ook een ander alternatief proberen: iOS ondersteunt namelijk ook het verzenden en ontvangen van geld van vrienden en familie vanuit de Berichten-app (Messages app).

29 April 2018, 10:30 | Views: 108

Add new comment

For adding a comment, please log in
or create account

0 comments